از آنجایی که وجود آنتیبیوتیک زیاد در شیر موجب ضرر و زیان صنایع لبنی میشود، یکی از شرکتهای دانش بنیان موفق به ساخت کیت تشخیص این ماده در شیر شد.
رویا میرزایی از محققان این شرکت در گفتوگو با ایسنا ضمن اعلام این خبر گفت: کیتهای تشخیص سریع آنتی بیوتیک در شیر از دستاوردهای این شرکت دانش بنیان است که در صنایع لبنی مورد استفاده قرار میگیرد.
وی خاطر نشان کرد: این کیتها در صنایع لبنی به منظور اندازه گیری میزان آنتی بیوتیک در شیر مورد استفاده قرار میگیرد.
میرزایی با بیان اینکه این کیت قادر به اندازه گیری و شناسایی “تتراسایکلین” و “بتالاکتام” در شیر است، یادآور شد: در صورتی که میزان این دو ماده آنتی بیوتیک در شیر زیاد باشد، موجب میشود که فرآیند تخمیر شکل نگیرد و در نتیجه این موضوع موجب زیان ده شدن صنعت لبنیات میشود.
این فناور با تاکید بر اینکه این کیت کاربردهای خانگی نیز دارد، اظهار کرد: با توجه به قیمت و سهولت کاربرد، این کیت میتواند مصارف خانگی نیز کاربرد داشته باشد ولی عمده فعالیت و هدف ما برای کاربرد آن در صنعت لبنی است.
انتهای پیام